dimecres, 22 de juliol del 2009

Tipus

No tots els gamerussos són iguals. No. Hi ha diferents tipus i classes. És difícil enumerar-los tots de cops, aixì doncs ni ho intentaré. Simplement aniré identificant-los a mesura que ensopegui amb ells, els trobi a la xarxa, o Deu no ho vulgui, em capturin!

Tipus "Ho sé tot... o quasi".

És un dels tipus més polivalent. Ignorant del que cal que sapiga, sap més que ningú de tota la resta. No calla, no admet mai ser replicat sense contrarèplica. Sempre vol tenir la última paraula. Encari que sigui "pa ti el pollo". La seva utilitat inmediata és zero. O sigui, cap. No cal. No ens treu la feina del mig, tot al contrari, ens en dona més. Em de fer la nostra i la seva, i en aquest segon cas, potser fins hi tot dos cops, un per desfer les seves malifetes, i la segona per fer la tasca correcte.

El gamerús HSTOQ és realment estressant. No es dona mai per vençut, així doncs, si el tens a la vora, et desesperaras, et treurà de pollaguera... Tú estaras fent la teva feina, o potser passant l'estona, pensant en les teves coses... i plop! et vindrà amb alguna collonada preguntnat-te qualsevol minucia... Tú per dins penses, "per qué pavrots es va crear el Google?" O la Viquipèdia, o el diccionari Rances tú.... O les escoles de Primaria! Par favor!!!!!

La tècnica del FAQ abans de preguntar -i cagar-la- sembla que no arrela entre els gamerussos de tipus HSTOQ. No. Simplement tocan els collons i es queden tan amples, i feliços. Si, ells són feliços. Tú no, tú t'amargues la vida, penses mil maneres de desfer-te'n, potser arribes a tenir malsons i plans criminals.... Si. El gamerús està guanyant-te la partida... Treute'l del cap!!!! Posa la música més alta, canvia de lloc, marxa.... oblida'l! Si no, s'en menjarà el cervell com si fos un cuc dins les orelles... crac crac crac!!! i faras una bestiesa....

Consell: si tens un gamerús de tipus HSTOQ aprop, o te'l treus del damunt (a base d'osties, o qualsevol altre mètode, tot hi val) o marxes ràpidament cap un altre lloc. Lluny. Llunyà. Remot!!! Estas en greu perill de bogeria si no ho fas...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada