dimecres, 22 de juliol del 2009

Sinónims













Els americans, que són molt llestos (com bons gamerussos que són), tenen una pila de termes per diferenciar tipus de gamerussos dins de la Societat de la Informació.

Alguns no tenen una descripció molt clara, com el tipic troll, esser tòxic on els hi hagi, que només es dedica a fer la vida impossible a tot aquell que troba en el seu camí. Intoxiquen foros, llistes, missatges, grups, comunitats senceres si cal. El seu únic objectiu és ser vist i aclamat. I si, és aclamat, per torracollons!

Dels termes que en podem treure el entrallat hi ha els següents:

geek: una persona inepte, inútil. Curios. Això pot quadrar amb alguns comportaments dels gamerussos. Però un geek també és un tipus realment boix per la tecnologia, del tipus que sigui.

lamer: aquest seria el personatge inepte, socialment parlant. Aplicat al tema que ens ocupa, no hi ha rés pitjor. I no per altre motiu que aquest: és irrecuperable. No hi ha qui el pugui canviar. Si et trobes un lamer al mig del camí, dona la volta, marxa, corre!

sucker: una traducció directe i sencilla seria imbécil. No li donem més voltes.

dork
: si us dic que és sinonim de penis és fàcil entendre que també és un sinònim de persona insociable, inadaptada i inepte. Maco, molt maco.

nerd: aquest és inteligent, pero insociable, indaptat, potser amb el temps pot canviar i integrar-se. Inteligent, ho he dit ja? Doncs a veure si aquest caparró el feu anar per alguna cosa més que estudiar!!!!

I tú de quin tipus ets? Potser de cap, si tens sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada