dilluns, 27 de juliol del 2009

Gamarús de luxe

Seguint amb els gamarussos de quatre rodes, avui m'en trobo amb un d'especial interés. El gamarús de luxe. Aquell que demostra que pot a base de be amb tota la xul·leria que confereix una cartera ben plena (o una gestió de crèdits d'alló més sucosa).

Una parelleta, no precissament de mitjana edat, sino més joves (així com el Beckham i la pija, per entendrens) al meu costat, fent cueta a l'autopista, abans i despres del peatge, amb semejante carro com el de la foto. Afortunadament no l'he vist amb les ales obertes... ja era prou espatarrant... La qüestió es que per mes cavallets que aquesta bèstia dugui a l'interior (calculo que potser 500CV), el carallot en qüestió, perdó, el gamerús de luxe, tenia que esperar i esperar... La finestreta abaixada (potser l'aire condicionat era un extra i no en tenia per tot...), i arrancant i parant com tot fill de vehí. Desde el seu luxos cotxet fins al camió més atrotinat, passant per un servidor i tants d'altres amb els seus vehicles de diversa índole (i preu). Tots feiem cua. Democràticament.

El fet no tindria més importància si no fos per dos detallets que l'han convertit en gamerús de plé dret. En un moment donat, tot i estant totalment parat, el xicot ha activat el que podriem dir, aleró del darrera, una parida de la Mercedes en aquest model, que eleva una part de la cua posterior, fent-ne un aleró (em pregunto quina força tindrà la frontisa per fer algun efecte aerodinàmic...). Una xul·leria noi! En parat ens saludaba amb el flap com si anes a sortir volant! El segon detallet, i més propi d'un quillo amb un cotxe tuneao ha estat quan ja passat el peatge, i fent cua com tothom altre cop... ha començat a donar acelerons amb tots els carburadors que aquesta maravella deu dur a dins. BROOOMMM! BRRRROOOOOMMMMMM!!!! Coi, això que ho faci la canalla vale nen! però un tio fet i dret? en plena caravana???? Au vinga titot! T'has guanyat el títol a pols! Gamarús de luxe!!!! I no s'en parli més...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada